Home

Legerplaats Ossendrecht

11Verbindingsbataljon

Verhalen & anekdotes

La Courtine 1964

Gezocht

Laatste nieuws

Oranje-Kazerne

Leiding C-Cie okt. 1964

Updates

Verhalen La Courtine '64

Links

 

Fotopagina's

Personeelslijst

Gastenboek - Reacties

La Courtine 2009

Contact

 

Update zondag 15 december 2019

 

Beste vrienden,

 

Het jaar spoedt zich weer teneinde. Tijd voor een kleine update.

Hoewel ik het afgelopen jaar geen updates heb gezonden zijn er wel degelijk nieuwe dingetjes te melden geweest. Die heb ik meestal gewoon op de website gezet. Meestal op de Home page, maar vaak ook bij de reacties of bij het laatste nieuws.

Een greep uit die gebeurtenissen:

 

Op 26 augustus 2019 overleed de kapitein Herman Tummers op 90 jarige leeftijd.

Frans Cieremans publiceerde zijn memoires als centralist

Harry Hamaekers (61-4) meldde zich en deed er gelijk een vracht foto’s bij.

De jeep van de kapiteins Tummers en Luchsinger was niet de C1 maar de C18. Thijs Adolfse heeft inmiddels zijn Nekaf van een nieuw opschrift voorzien.

Van de in juni 1964 overleden drie militairen na een militaire veldloop, kreeg een tweede soldaat ook meer gezicht met het verhaal van Ad van Gurp: Herinneringen van een hospik bij de Commandos in 1964.

Meer informatie over deze nieuwtjes en nog veel meer, vinden jullie op de site bij Het laatste nieuws, Gastenboek-reacties, de fotopagina’s of op de Homepage.

 

Rest mij jullie, ook namens mijn grijsblonde prinses op het witte paard: Hare Majesteit Riet hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2020 toe te wensen.

 

 

Groeten uit een regenachtige Heerlen,

 

Kees Blokker

Het copyright van de foto's en artikelen op deze site berust bij de eigenaar van de betreffende foto of het artikel of bij de oorspronkelijke maker van de foto of het artikel. Merken en Merknamen worden alleen vermeld ter identificatie van het product en zijn eigendom van de betreffende eigenaar van dat Merk of die Merknaam. Mocht u menen zekere rechten te kunnen doen gelden, neem dan even contact met mij op .