Home

Legerplaats Ossendrecht

11Verbindingsbataljon

Verhalen & anekdotes

La Courtine 1964

Gezocht

Laatste nieuws

Oranje-Kazerne

Leiding C-Cie okt. 1964

Updates

Verhalen La Courtine '64

Links

Donaties

Fotopagina's

Personeelslijst

Gastenboek - Reacties

La Courtine 2009

Contact

Laatste nieuws

ReŁnie vindt geheel op de Oranje-Kazerne plaats.

De locatie van de reŁnie is gewijzigd van het PMT naar de Oranje-Kazerne. Informatie over de reŁnie is alleen beschikbaar voor de deelnemers aan de reŁnie.

ReŁnie van de C-VBDBEDCIE vindt plaats op 15 januari 2009

in en om de Oranje-Kazerne!!

Op veler verzoek ben ik begonnen met het organiseren van een reŁnie voor de mannen die gediend hebben bij de C-compagnie van het 11Verbindingsbataljon.

Het programma is als volgt.

Rond 10.00 uur bezoek aan het Museum van de Verbindingsdienst op de Elias Beeckman kazerne aan de Nieuwe Kazernelaan 10 in 6711 JC EDE. Iedereen kan hier individueel naar toe. Ik zal jullie dan ofwel buiten bij de poort, ofwel binnen in het museum opvangen. Ben ik dus niet meer buiten, meld je dan zelf bij de wacht aan, neem een bezoekersbadge en ga naar binnen naar het museum. Op de Beeckman kun je niet verdwalen.

Rond 12.00 uur zullen we hier wel uitgekeken zijn.

De afstand rijden van de Beeckman naar de O.K. in Schaarsbergen is ongeveer 25 minuten.

Om 12.30-14.00 is hier dan een ontvangst met lunchbuffet, broodjes, kroket, vlees en kaas, koffie, thee, melk, jus, enz. Hier komen dan ook de mensen erbij die het museumbezoek hebben overgeslagen. We zorgen voor een naambadge met lichting en zo mogelijk het peloton waar in je zat.

Rond 14.00 worden we op de O.K. rondgereden over de kazerne en het Mob. Dit zal tot 15.30-16.00 duren.  Rond 18.00 uur is er een Indisch buffet. Ik verwacht dat dan de avond rond 20.00 uur is afgelopen. Daarna kunnen diegenen die het nog willen, verkassen naar het PMT tot 22.30 uur.

De kosten van het geheel bedragen dan incl. museumbezoek 37,50 euro p.p. In de kosten heb ik een bedrag van 5 Euro per persoon voor toegang van het museum opgenomen. Ga je niet mee naar het museum, dan kun je dus 5 Euro aftrekken.

Diegenen die niet naar het museum gaan, treffen de overigen op een nader aan te geven plaats. Afgezien van de koffie, thee, melk en jus bij het lunchbuffet zijn de drankjes NIET inbegrepen. Ik heb een klein bedrag opgenomen voor een bloemetje of ander aardigheidje voor de chauffeurs van de busjes die ons rondrijden.

 

Ik moet uiterlijk 1 december een overzicht hebben van de deelnemers, om te beslissen of het doorgaat. Daarom moet ik jullie betaling uiterlijk op 1 december a.s. ontvangen hebben.

Maak dus 37,50 euro per persoon uiterlijk 1 december a.s. over te boeken. Diegenen die nog niet hadden aangegeven dat ze ook meewillen, kunnen dat nu gewoon doen en ook hun bijdrage overmaken. En stuur me direct de juiste Naam en adresgegevens en als je vrouw meekomt ook van haar. Doe ook maar de gegevens van je identiteitsbewijs erbij. Dan scheelt dat wellicht bij het inchecken.

Ik denk dat ik nu niets vergeten heb. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik die graag.

Grijp je kans en maak gebruik van deze gelegenheid om bij te praten met je oude dienstmakkers en de volstrekt unieke mogelijkheid om na 43 jaar nog eens op je oude werkplek te mogen rondneuzen en maak voor 1 december je bijdrage over. Dit wordt een onvergetelijke dag (nou ja, niet overdrijven Kees, een eigen trouwdag dat is pas onvergetelijk).

Kees Blokker

Het copyright van de foto's en artikelen op deze site berust bij de eigenaar van de betreffende foto of het artikel of bij de oorspronkelijke maker van de foto of het artikel. Merken en Merknamen worden alleen vermeld ter identificatie van het product en zijn eigendom van de betreffende eigenaar van dat Merk of die Merknaam. Mocht u menen zekere rechten te kunnen doen gelden, neem dan even contact met mij op.