Home

Legerplaats Ossendrecht

11Verbindingsbataljon

Verhalen & anekdotes

La Courtine 1964

Gezocht

Laatste nieuws

Oranje-Kazerne

Leiding C-Cie okt. 1964

Updates

Verhalen La Courtine '64

Links

Donaties

Fotopagina's

Personeelslijst

Gastenboek - Reacties

La Courtine 2009

Contact

Welkom op deze pagina met de foto's van


Jan Brans
(64-4)


Jan Brans
anno 2008

Klik op de miniatuur foto's om deze te vergroten


JB1
Aad Seesink
Lansink

JB2
De C32 (S1) rijdt waar Peter Blom hem heen stuurt!

JB3
Hans Satter
Peter Blom,
Jan Brans
André Brenninkmeijer

JB4
Jan Brans regelt eigenhandig de CF1 af.

JB5
Jan Brans aan de ANTRC en
Peter Blom geeft advies

JB6
Jan Brans,
Jacques Dohmen
Peter Blom
Rinus Berm

JB7
Lex Bosveld,
Evert Meuwissen,
Johan Sacré
Frits Haen
André Brenninkmeijer

JB8
Peter Blom aan de telex, Jacques Dohmen houdt toezicht.

JB9
Peter Blom,
Jacques Dohmen en
Rinus Berm tanken de aggregaten af.

JB10
Rinus Berm gooit het bijltje er niet bij neer.

Laat het afval maar komen. Jan Brans is nog steeds paraat

OUD GASTEL; - Op Borchwerf II is gisterochtend de nieuwe milieustraat van Roosendaal en Halderberge geopend. De Roosendaalse wethouder Peter Buijs en zijn Halderbergse collega Jan Brans mochten een bakfiets met afval gescheiden inleveren bij de verschillende containers op de milieustraat.

 

Leerlingen van het Gertrudis College gaven een djembé-optreden op vuilnisbakken. Om 12.00 uur kwamen de eerste burgers met hun aanhangwagen binnen om het afval gescheiden in te leveren.

 

Saver-directeur Wil van Leijsen vertelde blij te zijn met de samenwerking tussen de twee gemeenten. 'Doe de poorten open en laat het afval maar komen", zei de directeur enthousiast. Het principe van de milieustraat is 'van wieg tot wieg' waarmee Van Leijsen wil zeggen dat veel afval wordt hergebruikt. " Hier wordt zoveel metaal ingeleverd, dat je er 75 vrachtwagens van kunt maken." Ook het hout en puin worden hergebruikt.

 

Saver verwacht iedere maand 9000 bezoekers op de nieuwe milieustraat die drie keer zo groot is als de vorige milieustraat van Roosendaal. "Daardoor hoeft men minder lang te wachten."

 

Dat lange wachten was ook een doorn in het oog van wethouder Buijs: "Soms stond de rij auto's tot de Gastelseweg, dat veroorzaakte verkeersoverlast."

Het copyright van de foto's en artikelen op deze site berust bij de eigenaar van de betreffende foto of het artikel of bij de oorspronkelijke maker van de foto of het artikel. Merken en Merknamen worden alleen vermeld ter identificatie van het product en zijn eigendom van de betreffende eigenaar van dat Merk of die Merknaam. Mocht u menen zekere rechten te kunnen doen gelden, neem dan even contact met mij op.